最时光

Leonora & Gill. U will be the happiest couple.

幸福的两个人。你们要长久呢。
Leonora  &  Gill.  U  will  be  the  happiest  couple.

安折熙
苏穆妃
幸福就是你我共享这一点一滴。
幸福就是你我平淡的小日子。
爱不是一句话就可以表达的。
爱是要用实际行动去流露的。
我是有爱的晴啊。
我是很有爱的牧师啊。

Minister:Sunshine.
We are gathered here today to witness the coming together of two people,  Leonora
and Gill, whose hearts and spirits are entwined as one. They now desire to profess before all the world their intention henceforth to walk the road of life together.

To these two young people, this marriage signifies the birth of a new spirit, a spirit which is a part of each of us, yet not of any one of us alone. This \"birth of spirit\" reminds us of spring, the season when all life is reborn and looms again. It is appropriate, therefore, that this wedding of Leonora
and Gill  be in the summer, and that it be under the open sky, where we are close to the earth and to the unity of life, the totality of living things of which we are part.

The beliefs and thoughts about love which motivate these two people are perhaps best expressed in the words of poet Kahlil Gibran:

\"You were born to be together, and together you shall be forevermore.
You shall be together when the wings of death scatter your days.
Ay, you shall be together even in your silent memory.
But let there be spaces in your togetherness,
And let the winds of the heaven dance between you.
Love one another, but make not a bondage of love.
Let it rather be a moving sea between the shores of your souls.
Fill each other\\\'s cup, but drink not from one cup.
Give one another of your bread, but eat not of the same loaf.
Sing and dance together and be joyous, but let each of you be alone,
Even as the strings of a lute are alone, though they quiver with the same music.
Give your hearts, but not into each other\\\'s keeping,
For only the hand of life can contain your hearts.
And stand together, yet not too near together,
For the pillars of the temple stand apart,
And the oak tree and the cypress grow not in shadow.\"

Minister to Bride:
Do you Gill , knowing this man\\\'s love for you and returning it, realizing his strengths and learning from them, recognizing his weaknesses and helping him to overcome them, take Leonora to be your lawfully wedded husband?

Bride: Gill
I do.

Minister:
Place the ring on his finger.

Minister to Groom:
Do you Leonora, knowing this woman\\\'s love for you and returning it, realizing her strengths and learning form them, recognizing her weaknesses and helping her to overcome them, take    Gill to be your lawfully wedded wife?

Groom: Leonora
I do.

Minister:
Place the ring on her finger. Let these rings serve as locks–not binding you together–but as keys, unlocking the secrets of your hearts for each other to know, and thus bringing you closer together forever.

And now Leonora   and  Gill, seeking the fulfillment of love and marriage, find again that the poet Gibran speaks for them:

\"Love has no other desire but to fulfill itself.
To wake at dawn with a winged heart and give thanks to another day of loving.
To rest at the noon hour and meditate love\\\'s ecstasy;
To return home eventide with gratitude, and then sleep with a prayer
For the beloved in your heart and a song of praise upon your lips.\"

I now pronounce you husband and wife.

金币有木有。有木有啊。
我真是得瑟了。

安折熙。 发表于 2011-7-28 05:56

我只希望有你们的祝福就好。
编辑帖子只是为了美观而已。

▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃◣
┌                                                                                   ┐

-  妃。你是我的执念。

-  相识
-  便是在TS
-  我喜欢你的名字
-  我喜欢一直念着你的名字

-  相遇
-  便是在天辰
-  我喜欢听你叫我优
-  后面再挂个小小的弧线

-  相守
-  便是在时光
-  我喜欢叫你二傻
-  你是我永远的二傻呀

-  你是  温柔  的
-  你是  个性  的
-  你是 超级有爱  的 懒神夫人
-  你是  特别  的 二傻

-  你是  爱闹  的鱼
-  我是  懒散  的水
-  今后
-  就让你就赖着我

-  二傻妃
-  只要你愿意
-  我会是你永远的大傻优啊

-  我们会永远在一起
-  只要你要

-  我会是你唯一的大傻呀

-  我说我们以后只结一次婚
-  好不好
-  你说好

-  我是有多爱你
-  你会知道的

[ 你也全选看看啊。二傻妃 ]

-  你说你习惯中午等我
-  是啊
-  我也会早早地就登上
-  一遍遍点开你的专属列表
-  看着你灰色的头像
-  念着你的名字啊
-  二傻妃

└                                                                                   ┘
◢▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃

我不喜欢太过于复杂的东西。
幸福就是简简单单的。

你们不能偏心新娘啊。
                                                                 新郎也要红包啊。
                                                                 伤不起啊!

我笑着回来。

苏穆妃。 发表于 2011-7-28 05:56

无论时光如何变迁,我对你的爱不偏不倚

我只要你们的祝福就好。编辑帖子只是为了美观而已

你说你是大傻我是二傻                                    
                    我说好的。
                    你说,我们结婚吧
                    我说好的。
                    你说你要当新郎
                    我说好的。

可是大傻优
                    你可知道我是多么的爱你呀!

我爱你,爱你爱到习惯等待中午的到来
                    因为你只有中午才上网
                    于是乎我开始讨厌早上
                    希望早上快一点过,希望快点到中午

我爱你,爱你叫我二傻的时候
                    虽然我曾经一度很嫌弃这个称呼
                    但是当你每次喊我二傻时我心里都甜滋滋的
                    大傻优如果我说我愿意一辈子当你的二傻
                    那么你愿意当我一辈子的大傻优么?

…………

大傻优~

我很爱你真的很爱你呀!

大傻优~

我们要在一起一辈子!

大傻优~

我很想当你永远的二傻!(只属于你一个的二傻)

(大傻优~这里有隐藏内容的呦~你只要右击全选就能看到咯!)

我是美丽漂亮善良温柔友好乐于助人的新娘  

我要红包呀!!!!!!!!!!!              
以后学做个好姑娘。# 不爱你、不想你。#

许安好。 发表于 2011-7-28 05:58

- 在这里我就不弄表格了
- 妃~ 你结婚了 你一定要幸福嗯
- 亲爱的 你要好好的
-  新婚快乐 -
人生只如初见丶

许安好。 发表于 2011-7-28 05:58

妃 你要幸福 我们是在TS认识的不错 可 你要在这里幸福          阿妃 我词穷了怎么办?          妃啊  你要幸福昂!!!!!!          我伤不起啊!!!      我占了两L         

人生只如初见丶

夏樱凉。 发表于 2011-7-28 05:59

新婚快乐!!!
               祝你们幸福!!!
               我这图做的有木有!!!
               给我金币吧!!!
[ 有一种爱] [ 是你流泪时我会哭。]

小女人,你们要幸福。

风轻尘。 发表于 2011-7-28 06:08

小女人啊。我是你的风轻尘。
我们认识的不久,但是我知道你是一个很单纯娃。
不知道我这么说会不会被说,哈哈,不过我就是觉得你很单纯。
无论做什么事情都是,好久没看到如此单纯的孩子了。
嘿嘿,有时候我会觉得你是个腹黑的孩子。至于为什么有这种感觉。
其实我自己也不知道,随心把。
我亲爱的小女人,你要嫁人了,你结婚了嗯。
你一定要过的比以前还要幸福你知道吗。
我不会多说什么话,但是吧,你在我心里永远都是一个最单纯的孩子。
新婚快乐。
旧城里看不见阳光 你和我一个梦长的好像

唯念 发表于 2011-7-28 06:21
-各种占啊  
请深爱。

翻译啊。伤不起啊你。

路鸢。 发表于 2011-7-28 06:23

牧师:纳兰晴
我们今天聚集在这里,见证未来的两个人,安折熙和苏穆妃,他们的心灵和精神作为一个缠绕在一起。现在他们的愿望之前,世界上所有信奉今后他们打算一起走在人生的道路。 这两个年轻人,这婚姻的诞生标志着一个新的精神,一种精神,这是我们每个人的一部分,但我们任何一个人并不孤单。这种“精神的诞生”,提醒我们的春天,当所有的生命重生和织机再次赛季。这是适当的,因此,这安折熙和苏穆妃的婚礼在夏天,和它是根据开放天空,在那里我们正在接近地球,团结的生活,生命的东西,我们的总体的一部分。 关于爱情的信仰和激励两个人的想法也许是最好的诗人纪伯伦的话表示: “你出生在一起,和你在一起,应永远的。
您应一起死亡分散的翅膀你的日子。
哎,你应在一起,即使在你的无声的记忆。
但是我们团结在您的空间,
而让你们之间的天堂舞蹈之风。
彼此相爱,但不是爱情的束缚。
不如让它像你的灵魂两岸之间流动的海水。
填写对方\\\'S杯,但饮一杯。
给你的面包之一,但同一条面包吃。
唱歌,一起跳舞和欢乐,而是让你们每个人单独,
即使琵琶的各弦线是分开的,尽管它们具有相同的音乐中颤动。
给你的心,但不进入对方\\“保持,
因为只有生命的手可以包含你的心。
站在一起,但不能太靠近一起,
对于庙宇的支柱脱颖而出,
栎树和桧在阴影下成长。“

牧师问新娘:
你苏穆妃,知道这个男人的爱,为你和返回,实现自己的长处,并从中学习,认识到他的弱点,并帮助他克服这些困难,愿意让安折熙作为您的合法执着的丈夫吗?
新娘:苏穆妃我愿意。为她戴上戒指。牧师问新郎:
你安折熙,知道这个女人“对你的爱,它返回,实现了她的长处和学习形式他们,承认她的弱点,并帮助她克服这些困难,意让安折熙作为您的合法执着的妻子吗?
新郎:安折熙我愿意。 为她戴上戒指。让这些戒指作为锁,没有约束力你在一起,但作为密钥,解开对方知道你心中的秘密,从而使你更接近永远在一起。 现在莉奥诺拉和鳃,寻找爱情和婚姻的履行,重新找到为他们说话,诗人纪伯伦: “爱有没有其他的愿望,但实现它自己。
有翅膀的心的曙光唤醒,并感谢一天的另一个爱好。
在午休时间休息和打坐爱\\“摇头丸;
要返回家感激的黄昏,然后睡一个祈祷
对于心爱的你的心和一首歌曲的赞美后,你的嘴唇。“
我现在宣布你们为丈夫和妻子。
想要的不过是一生一世与你同行。

夏轻默。 发表于 2011-7-28 07:18

-  你们都是有爱的女子。   

-  你们都是我爱的女子。

-  你们都是美好的女子。

-  你们都是伤不起的女子。

-  你们要给我幸福。

-  你们要是吵架的话。

-  我来围观。

-  你们要是离婚了。

-  我会带你们去民政局。
-

-  你们还是我的家人。