最时光

《The rose》手岛葵 - It's the one who won't be taken

Some say love it is a river
有人说,爱是条河流
That drowns the tender reed.
河中沉溺着柔软的芦苇
Some say love it is a razor
有人说,爱是把刀锋
That leaves your soul to bleed.
让你的灵魂四分五裂
Some say love it is a hunger
有人说,爱是种渴望
An endless aching need.
是你永远都不会满足的
I say love it is a flower
而我认为,以爱媲花,生命之花
And you it's only seed.
你就是那种子

It's the heart afraid of breaking
如果畏惧挫折
That never learns to dance.
你的心就不再雀跃
It's the dream afraid of waking
如果畏惧醒来
That never takes the chance.
你的梦就送走机会
It's the one who won't be taken
如果害怕失去
Who cannot seem to give,
那就无法得到
And the soul afraid of dyin'
如果害怕死亡
That never learns to live.
那就无法活着

When the night has been too lonely
漫漫长夜,独自一人
And the road has been too long,
遥远路途,无人相伴
And you think that love is only
在你以为爱不会降临之时
For the lucky and the strong,
就请回忆起来吧
Just remember in the winter
哪怕凛冽冬日
Far beneath the bitter snows
种子被深埋雪下
Lies the seed that with the sun's love
但在春日的爱情下
In the spring becomes the rose.
种子终会开出鲜花

流苏韶止 发表于 2012-5-17 14:32
一直想不明白的事
生而不忧,死而不怖。天下炙热,此心独凉。

幽蓝虞 发表于 2012-5-17 23:29
回复 2# 简攸然

关于爱么?

话说攸然
这个听得我心都软了
就此执念一生。可好?

玖。 发表于 2012-5-18 03:27
-

前奏很有感觉。

When the night has been too lonely
漫漫长夜,独自一人
-

伴我。

流苏韶止 发表于 2012-5-18 14:03
回复 3# 幽蓝虞

额,应该算是吧

听得心软?不会吧

流苏韶止 发表于 2012-5-18 14:05
回复 4# 雯小鱼_

恩恩,握爪

我还把前奏的轻音乐部分截下来但短信铃声[s:172]

幽蓝虞 发表于 2012-5-18 14:06
回复 5# 简攸然

是啊
好柔好软
你不觉得?
就此执念一生。可好?

流苏韶止 发表于 2012-5-18 14:08
回复 7# 幽蓝虞

恩恩,是很软呢

可是不至于把你的心听软了吧

许安然。 发表于 2012-5-19 10:51
这首歌最爱的还是阿桑的版本、
一次,班里唱英语歌。
我唱的这首歌。让老师感动了好久……

流苏韶止 发表于 2012-5-19 12:39
回复 9# 许安然。

阿桑的呀?!那我去听听看

你会唱?!我也要听,我也要听